sobota 11. května 2013

Každý konec je zároveň začátek...

...začátek něčeho nového. 
V mém případě se jedná o založení nového blogspotu. Ještě přesně nevím, proč jsem si ho založila. Znáte takový ten pocit, když na něco dostanete chuť, a prostě to musíte udělat. Dostala jsem chuť založit si blogspot a i bez menšího důvodu jsem si ho musela založit.
Hold, takhle už to bývá.
V letošním roce jsem si na sebe poprvé vzala kraťasy. A úplně jsem se zděsila. Minulý rok byly moje nohy tak pevné a hubené. Nedá se říct, že by ani letos hubené nebyly, ale pevné rozhodně ne. Rozhodla jsem se to změnit...! Zdravou stravou a cvičením. Doufám že se mnou budete u toho > hlavní zaměření tohoto blogu.

Ale nebude to jenom o tomhle.
Těším se na vás, vaše Claire.

6 komentářů:

  1. Děkuju (: Ale tahle fotka je taky pěkná náhodou (:
    A jinak taky jsem se letos zděsila z mých nohou. Uplně stejný problém jako ty :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dík moc :) budu ti držet palce! ať se daří! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj ráda u toho budu s tebou ;) taky jsem se zděsila svých nohou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky tak letos... :/ S mejma loňskýma minikraťásama bych letos vyjít nemohla... :/ Bohužel já nezpevnění nemám jen z líné zimy (ta zas tak líná nebyla), ale z toho, že jsem začala brát HA, takže ani nevím, kolik mi tělo dovolí zpevnit. Vím, že i některým sportovnkyním prášky prostě pevná stehna nedovolily... Ale v riflích mám zadek a nohy parádní, tak aspoň něco... :) Přidávám si tě ne sledování. Blg by mohl být dobrý. Jen pozor na HOLT X HOLD (hoď si to do Googlu, nechci tu dlouze poučovat - s Googlem budeš poučená za pár minut) :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jo a to opisování kódu u komentu rapidně počet komentářů ubírá. Zkus vykoumat aby ten ověřovací kód nevyskakoval. Vím, že nějaké blogerky už radily jak na to... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Plus koukám, že skáče blbě čas - teď je 22:16... A už fakt končím :D

    OdpovědětVymazat